Αργύρης Οικονόμου: «Χρειάστηκε να τρέξουν όλες οι υπηρεσίες μας για να δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Την Παρασκευή μπαίνει τέλος στην εποχή των ψεύτικων υποσχέσεων και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για την έξοδο της πόλης στο παράκτιο μέτωπο»

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών αποτελούσε μια πηγή ταλαιπωρίας στην τοπική μας κοινωνία.

Την Παρασκευή 9 Απριλίου το κεφάλαιο αυτό κλείνει οριστικά, αφού ξεκινά η σταδιακή παράδοση των πρώτων Εργατικών Κατοικιών του ΟΑΕΔ στην Ελευσίνα.

Συγκεκριμένα, παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, του Διοικητή του Οργανισμού Σπύρου Πρωτοψάλτη και του Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου, οι πρώτοι δικαιούχοι οικιστές θα λάβουν το κλειδί των κατοικιών τους.

Σημειώνεται πως ο ΟΑΕΔ έχει δεσμευθεί στον Δήμο, πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν και οι υπόλοιπες κατοικίες του οικισμού. Για το ορόσημο της Παρασκευής είχαν προηγηθεί συντονισμένες και εντατικές προσπάθειες της Διοίκησης σε στενή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.

Προτεραιότητα είχε δοθεί στην επίλυση των χρόνιων τεχνικών και οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Ελευσίνας σημείωσε: «Η παράδοση των πρώτων Εργατικών Κατοικιών είναι ένα ορόσημο για την πόλη μας και για όσους αγωνιστήκαμε για την εξέλιξη αυτή. Είναι πάνω απ’ όλα μία ανακούφιση των συμπολιτών μου, που για χρόνια ολόκληρα έπρεπε να υπομένουν μεγάλες δηλώσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Χρειάστηκε να τρέξουν όλες οι υπηρεσίες μας για να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή την ταλαιπωρία. 2 Την Παρασκευή κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο ταλαιπωρίας. Και την ίδια ώρα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για την έξοδο της πόλης στο παράκτιο μέτωπο».