Διοικητικές αλλαγές φαίνεται πως θα έχει ο Βύζας, μετά και την ανακοίνωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Ο Βύζας Μεγάρων ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική, όμως όλα δείχνουν πως οι αλλαγές που αναμένονται δεν θα είναι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε παραγοντικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ένας εκ των άμεσων παραγόντων της ομάδας και από τους βασικούς συντελεστές στην προσπάθεια που έκανε ο Βύζας για να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου αναφέρει:

“Μετα από 4 χρόνια ενασχόλησης μου με την αγαπημένη μας ιστορική ομάδα τον Βύζαντα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τα διοικητικά δρώμενα , ικανοποιημένος μεν από τον στόχο που επιτευχθεί αλλά πικραμένος δε για την συμπεριφορά ορισμένων διοικητικών παραγόντων κατά του προσώπου μου που ποτέ δεν σταμάτησαν να υπάρχουν αλλά βάζοντας πάντα πάνω από όλα το όφελος του συλλόγου κρύβονταν όλα κάτω από το χαλί .Συμπεριφορές από ανθρώπους που ούτε στο διοικητικό συμβούλιο υπάρχουν (από το εκλεγμένο 15 μελες έχουμε μείνει μόνο 6 άτομα) είναι ανεπίτρεπτες χωρίς να σέβονται ότι για την αγάπη μας για τον Βύζαντα ματώνουμε οικονομικά και ούτε ζητήσαμε πότε να μας ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ τίποτα ,όπως δεν μπορεί να μας κουνανε το δάκτυλο άτομα που μόνο για προσωπικη προβολή ασχολούνται με την ομάδα. Ευχομαι καλή συνέχεια στην Γ Εθνική και ίσως στο μέλλον να ξαναβρεθώ δίπλα στην ομάδα με πιο υγιείς καταστάσεις”.

Την ανακοίνωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου διαδέχθηκε η ανακοίνωση της διοίκησης των “κιτρινόμαυρων” η οποία αναφέρει:

Παραιτήθηκε αιφνιδίως το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου 2022 από το Δ.Σ. της ομάδας μας ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, για λόγους τους οποίους γνωστοποίησε μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Αν και Αντιπρόεδρος, ο Δημήτρης λειτουργούσε πάντα σαν οπαδός και σαν «παιδί» της εξέδρας, ενώ στα δύο (2) χρόνια συνεργασίας με την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Βύζαντα δήλωνε πάντοτε παρών προσφέροντας κυρίως οικονομικά.

Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Βύζας ευχαριστεί τον τ. Αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ιστορική ομάδα.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Ιωάννα Ρήγα Αντώνης Υψηλάντης