Η Δημοτική Επιχείρηση Μεγάρων, η διαγραφή οφειλών από εισφορές γης στη βιομηχανική περιοχή των Μεγάρων, αλλά και άλλα ζητήματα στον οικονομικό τομέα του Δήμου Μεγαρέων έχουν προκύψει και τέθηκαν προ ημερησίας διάταξης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων την 19η Ιουνίου 2024.

Αναλυτικότερα,για τα οικονομικά του Δήμου Μεγαρέων αναμένεται να γίνει μεγάλη συζήτηση, όταν προκύψει εξέλιξη που χρήζει συζήτησης, όπως άφησε να εννοηθεί αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακής.

Η μείζον αντιπολίτευση, ο Σπύρος Κορώσης τόνισε ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτ. Πιλίλης και Αγ. Μακρυγιάννης επέμειναν να μη μείνει τίποτα “κάτω από το χαλί”.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης μίλησε για τη Δημοτική Επιχείρηση και τη διαγραφή οφειλών και εν γένει για όσα έθεσε η αντιπολίτευση και έγινε λόγος για “θηλιές στο λαιμό” και “βόμβες” στα θεμέλια των οικονομικών του Δήμου, από πολιτικές 15ετίας.

Η νέα διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων ανέφερε ότι γίνεται μεγάλη επιχείρηση εξυγίανσης, που όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Δ. Γεωργακής θα χρειαστεί, όχι ένα εξάμηνο αλλά μια διετία

Δειτε όλη τη συνεδρίαση στο βίντεο:

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ σύντομα στην Ενημέρωση Μεγάρων & Δυτικής Αττικής.