Σε συνέχεια των ενεργειών του για την έγκαιρη παράδοση σε κυκλοφορία της Γέφυρας Καρδατά, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το σημείο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εργασιών.

Ο κ. Μπούρας διαπίστωσε ότι σήμερα πρόκειται να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών τηλεπικοινωνιών από όλες τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ενώ η ΔΕΔΔΗΕ από την πλευρά της διαβεβαιώνει ότι σύντομα ολοκληρώνει τις εργασίες ηλεκτροδότησης.

Ο κ. Μπούρας κατά την διάρκεια της επιθεώρησης συνομίλησε με τον υπεύθυνο του έργου από την εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες που γίνονται στο σημείο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προχωρούν σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, ώστε το έργο να παραδοθεί στα προβλεπόμενα με βάση το από 25/05/2023 ενημερωτικό σημείωμα του Γενικού Γραμματέα Συγκοινωνιακών Υποδομών.

Ο κ. Μπούρας είναι σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους, ώστε το έργο να παραδοθεί εγκαίρως, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.