Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, με το από 16/06/2020 Δελτίο Τύπου (επισυναπτόμενο 1), είχε ήδη ενημερωθεί από τις αρμόδιες αρχές ότι είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιδότηση ενοικίου των πλημμυροπαθών της καταστροφικής πλημμύρας της 25ης Νοεμβρίου του 2019, που έπληξε τις περιοχές του Δήμου Μεγαρέων.

Μετά από συνεχείς επαφές, τόσο με τον ίδιο τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, όσο και με την αρμόδια Γενική Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών, εκδόθηκε η ΚΥΑ (ΦΕΚ 463/8-2-2021, τεύχος Β’) με την οποία ορίζονται οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τη στεγαστική συνδρομή των δικαιούχων όπου είχαν χαρακτηριστεί οι κατοικίες τους ως ακατάλληλες.

“O κ. Μπούρας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς γίνεται πράξη η διαβεβαίωση που είχε λάβει από τις 16/06/2020.

Ο κ. Μπούρας, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στους πολίτες της Δυτικής Αττικής καθώς και των περιοχών που έχουν πληγεί από συνεχείς φυσικές καταστροφές όπως η Κινέτα. Έχοντας πάντα στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς, παρακολουθεί διαρκώς την επίλυση όλων των ζητημάτων και θα βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Θ. Μπούρα.