Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε συνάντηση χτες, Δευτέρα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Φυλής με τον Δήμαρχο, κ. Χρήστο Παππού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μπούρα για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Φυλής, καθώς και για τον σχεδιασμό νέων εμβληματικών έργων, όπως η ανάπλαση της χωματερής, η δημιουργία Πάρκου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ο νέος Προαστιακός Δυτικής Αττικής, η Ανέγερση Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το Κέντρο Μεταφορών (Logistics), η Σχολική Στέγη, τα μεγάλα έργα οδοποιίας κ.τ.λ.

Ο κ. Μπούρας, βρισκόμενος διαχρονικά στο πλευρό των δημοτών και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φυλής, αλλά και όλων των δήμων της Δυτικής Αττικής, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα έργα και γενικά τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Γι’ αυτό, ο Αντιπρόεδρος μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες και παρεμβάσεις γίνεται αρωγός στην επίλυσή τους.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημάρχου Φυλής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και  Βουλευτή Δυτ. Αττικής @bourasathanasios είχε, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Κατά τη συνάντηση που κράτησε αρκετή ώρα, ο Χρήστος Παππούς  συζήτησε, αναλυτικά, με  το Θανάση Μπούρα για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Φυλής καθώς και για τον σχεδιασμό νέων εμβληματικών έργων, όπως η ανάπλαση της χωματερής, η δημιουργία Πάρκου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ο  νέος Προαστιακός Δυτικής Αττικής, η Ανέγερση Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το Κέντρο Μεταφορών (Logistics), η Σχολική Στέγη, τα μεγάλα έργα οδοποιίας κ.τ.λ.

Ο Αντιπρόεδρος, που γνωρίζει, από πρώτο χέρι τα έργα, καθώς έχει συμβάλει ενεργά στο σχεδιασμό και την ωρίμανση αρκετών από αυτά, διαβεβαίωσε ότι τα παρακολουθεί και ότι είναι έτοιμος να συμβάλει με ουσιαστικές παρεμβάσεις, εάν και εφ’ όσον χρειαστεί. Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τον ευχαρίστησε που βρίσκεται διαχρονικά, με συνέπεια και προσήλωση, κοντά στον Δήμο Φυλής και τους Δημότες του. “Η διαρκής παρουσία του Θανάση Μπούρα στον Δήμο Φυλής, από την εποχή που ήταν Νομάρχης Δυτικής Αττικής, το έκδηλο ενδιαφέρον και η ουσιαστική προσφορά του, μας βοηθούν και μας δίνουν δύναμη ώστε  να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά, με έργα και δράσεις, για τα οποία οι συμπολίτες μας θα νιώθουν περήφανοι”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς».