Συναντήθηκαν ο αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και ο  Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας. Αντικείμενο της συνάντησης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γ. Κώτσηρα, ήταν οι δυνατότητες συνεργειών ανάμεσα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Εσωτερικών, με έμφαση στην προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών στην επικοινωνία τους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς και οι αναπτυξιακές προοπτικές της Δυτικής Αττικής, συγκεκριμένα συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης εργαλείων του Υπουργείου Εσωτερικών σε σχέση με έργα στους Δήμους της Δυτικής Αττικής.

 

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Κώτσηρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των Δήμων της Δυτικής Αττικής μέσω των υπαρχουσών δυνατοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να επιτύχουμε τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών της περιοχής. Θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε επαφή και συνεργασία με τον Υπουργό για τα ζητήματα της Δυτικής Αττικής.»