Μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργου Κώτσηρα και παρουσία του, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κο Δημήτρη Φραγκάκη και τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Φώτη Τατάκη καθώς και με την προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ, κ. Γερολυμάτου.

Αντικείμενο της συνάντησης και συζήτησης ήταν το αίτημα που κατέθεσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας για την παραχώρηση αιγίδας από πλευράς ΕΟΤ, στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης του Δήμου μας «Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020».

Ο κ. Κώτσηρας και ο κ. Τατάκης ανέλυσαν τη σπουδαιότητα εμβάθυνσης της συνεργασίας του Δήμου Ελευσίνας με τον ΕΟΤ, στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και ανάδειξης της πόλης μας και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που παράγει.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. απηύθυνε και ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Φραγκάκη και την κα Γερολυμάτου, προκειμένου να παραστούν στο Φεστιβάλ Αισχύλεια 2020 και να ξεναγηθούν ενδελεχώς στην πόλη της Ελευσίνας.

“Ο απολογισμός της συνάντησης είχε –αδιαμφισβήτητα- θετικό πρόσημο και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού, που αποτελεί πυλώνα της εθνικής μας βιομηχανίας, προς όφελος όχι μόνο της Κ.Ε.Δ.Ε. αλλά και ολόκληρου του Δήμου” αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.