Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Παιδείας ο κύριος Κώτσηρας συνομίλησε με την Υφυπουργό, εν όψει και του νέου σχολικού έτους, για τις εκπαιδευτικές υποδομές της Δυτικής Αττικής, καθώς και τις συνθήκες που βιώνουν οι μαθητές στα σχολεία της περιοχής. Ο βουλευτής τόνισε στην κυρία Ζαχαράκη την σημασία δημιουργίας προτύπου-πειραματικού σχολείου στην Δυτική Αττική.

Στη συνέχεια τη συνάντησης ο κ. Κώτσηρας ενημερώθηκε για τους αναπληρωτές Καθηγητές, ενώ η Υφυπουργός εξέφρασε την πρόθεση του Υπουργείου  να δοθεί έκπτωση 50% για τις μετακινήσεις των αναπληρωτών προς τις σχολικές μονάδες στις οποίες θα μεταβούν στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Κώτσηρας και η κ. Ζαχαράκη δεσμεύτηκαν από κοινού για διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, τονίζοντας εκατέρωθεν την εξέχουσα σημασία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.