Με πρωτοβουλία των Βουλευτών της Ν.Δ. Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με την τελευταία μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε τη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα τους Δήμους Μάνδρας Ειδυλλίας και Μεγαρέων. Για το λόγο αυτό, οι συγκεκριμένοι δήμοι άμεσα, κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ειδικότερα, αναλύθηκαν τα μέτρα της κρατικής αρωγής από την πολιτική ηγεσία που θα ανακουφίσουν άμεσα και μακροπρόθεσμα τους συμπολίτες μας. Επίσης, διευκρινίστηκαν οι πολιτικές αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος κατόπιν ουσιαστικών παρεμβάσεων από τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, θα βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία και τις δημοτικές αρχές των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, παρακολουθώντας και παρεμβαίνοντας όπου χρειαστεί, για την γρήγορη ανακούφιση των πληγέντων, ώστε να μπορούν να ξαναβάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη, αναφέρεται από πλευράς του βουλευτή Δυτικής Αττικής ΝΔ Θανάση Μπούρα.