Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη στα νοσοκομεία της Αττικής, όπου είναι μετρημένες στα δάχτυλα πλέον οι ελεύθερες κλινικές ΜΕΘ και νοσηλείας COVID-19.
Στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα, η κατάσταση είναι στο “κόκκινο” όπως ανέφερε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Αντωνίου στον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι : “Στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου βρέθηκα σήμερα, μας μεταφέρθηκε η πολύ δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση που έχουν πλέον να διαχειριστούν οι υγειονομικοί μας.
Οι κλινικές covid, σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τον κ. Αντωνίου, είναι κυριολεκτικά στο “κόκκινο”, όπως και οι αντοχές του κόσμου γενικότερα.
Τόνισα ότι με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας,ΛεωνίδαΠαππά, , θα συνεχίσουμε ακόμη πιο εντατικά τις απολυμάνσεις, ενώ σαφής είναι και η εντολή μου στην Εντεταλμένη Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας,ΣτέλλαΚάβουρα,, ώστε η Δημοτική Αστυνομία να συμβάλλει στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Μπροστά μας είναι ένας δύσκολος μήνας. Ας κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια να είναι ο τελευταίος αυτής της τρομακτικής κατάστασης”.
#ΑΤΤΙΚΗ
#ΚΟΙΝΩΝΙΑ
#pressgreece