Συνεχίζοντας τις κοινωνικές δράσεις της, η Μegara Resins, με το πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης «Society», προχώρησε σε ακόμη μία δωρεά προς τα παιδιά και τους εργαζόμενους του βρεφονηπιακού σταθμού Νέας Περάμου.

Με τέσσερις σύγχρονες μονάδες κλιματισμού, αντικαθίστανται παλαιότερες ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των παιδιών, να προστατευτεί η υγεία τους και να μειωθεί το κόστος κατανάλωσης ενέργειας.

Εκτός από την κάλυψη των αναγκών του βρεφονηπιακού σταθμού Νέας Περάμου, με τη δράση αυτή, η Megara Resins αναλαμβάνει ακόμη μία συμβολική πρωτοβουλία για την προώθηση του μηνύματος ευθύνης για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος από φορείς, υπηρεσίες και επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα Society παραμένει ενεργό και στις δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, έχοντας διαγράψει ήδη μία επιτυχημένη πορεία στους τομείς της Υγείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στο πλαίσιο της δωρεάς, o Βρεφονηπιακός Σταθμός παρέλαβε και έναν προτζέκτορα για τις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις και προβολές.