Στο ΕΠΑΛ Μεγάρων η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Β.Ε.Π., για τον μήνα Φεβρουάριο 2023 στη μνήμη του προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου
Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας απευθύνει πρόσκληση για την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον μήνα Φεβρουάριο 2023, που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό του, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Μεγάρων (είσοδος από την οδό Γεωργάκη).
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα προσφερθεί τεχνολογικός εξοπλισμός για το εργαστήριο Η/Υ του ΕΠΑΛ Μεγάρων και θα απονεμηθούν έπαινοι στους μαθητές Β’ και Γ’ τάξης Μηχανολόγων για την επιλογή τους να ακολουθήσουν την ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Επισημαίνεται ότι με πρωτοβουλία του εκλιπόντος Πρόεδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά αναλήφθηκαν δράσεις για την ανάδειξη και αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης και τη σημασία της στην αγορά εργασίας με την κατάρτιση και εξειδίκευση τεχνιτών.