Σε επίσκεψη του ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα τόνισε ότι  “Η Κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβλέπει σε ένα ποιοτικό σύστημα υγείας με ίσες ευκαιρίες για όλους.  Με αύξηση των δαπανών για την δημόσια υγεία, οι οποίες το 2023 θα αγγίξουν τα 5,2 δις ευρώ, παρουσιάζοντας μια αύξηση έως  κατά 37%, σε σχέση με το 2019. Από την πλευρά μου, εφόσον εκλεγώ Βουλευτής και με επιστευθούν οι πολίτες της Δυτικής Αττικής, δεσμεύομαι να εργασθώ, ώστε το σύνολο δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Δυτική Αττική να  προσφέρει στους συμπολίτες μας την δημόσια υγεία που αξίζουν”.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του  δραστηριότητας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε  την Δευτέρα, 2 Μαϊου 2023, το Θριάσιο Νοσοκομείο

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχε μία παραγωγική συνεργασία με τον Διοικητή  του Νοσοκομείου  κ. Δημήτρη Αντωνίου,  τον Αναπλ. Διοικητή κ. Κλεάνθη Βαρελά καθώς και το μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου κα Κούλα Παραδείση,  σχετικά με τις ανάγκες του Νοσοκομείου καθώς και τα έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης  που έχουν σχεδιαστεί, στο πλαίσιο  των νέων  ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, μέσω ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Θριάσιο Νοσοκομείο διαθέτει  υπερσύγχρονη  πτέρυγα  χειρουργείων,η οποία εγκαινιάσθηκε πριν από ένα περίπου χρόνο και   η ανακατασκευή της οποίας είναι προσφορά του κ.  Αθανασίου  Μαρτίνου. Ένας άνθρωπος  ο οποίος βρίσκεται ακούραστα  και αθόρυβα  δίπλα στις  πραγματικές ανάγκες του κόσμου της Δυτικής Αττικής.

Η Κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβλέπει σε ένα ποιοτικό σύστημα υγείας με ίσες ευκαιρίες για όλους.

  • Με αύξηση των δαπανών για την δημόσια υγεία, οι οποίες το 2023 θα αγγίξουν τα 5,2 δις ευρώ, παρουσιάζοντας μια αύξηση έως  κατά 37%, σε σχέση με το 2019.
  • Με ακόμα περισσότερες προσλήψεις   από αυτές που πραγματοποιήθηκαν την  α΄τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατία.
  • Με αύξηση μισθών στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό.
  • Με  εκσυγχρονισμό του συνόλου των νοσοκομειακών υποδομών  και βεβαίως των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών εκει που δίνεται η  πρώτη μάχη για την ζωή.

Tέλος ο Σταμάτης Πουλής δήλωσε τα εξής: “Από την πλευρά μου, εφόσον εκλεγώ Βουλευτής και με επιστευθούν οι πολίτες της Δυτικής Αττικής, δεσμεύομαι να εργασθώ, ώστε το σύνολο δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην Δυτική Αττική να  προσφέρει στους συμπολίτες μας την δημόσια υγεία που αξίζουν”