Μήνυμα για την νέα σχολική χρονιά

της Αντιδημάρχου Ασπροπύργου Σοφίας Μαυρίδη

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κα Σοφία Μαυρίδη, σε μήνυμά της προς τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμο Ασπροπύργου τονίζει:

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για υγεία και δημιουργικότητα.

Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι υπομονή, αντοχή και δημιουργικότητα, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, που δεν αφορά μόνο στη μετάδοση γνώσεων αλλά και στην παροχή θετικών προτύπων και αξιών. Πρότυπα και αξίες, ικανές να εμπνεύσουν τα παιδιά μας, για να μπορέσουν να εξελιχθούν στη συνέχεια σε συγκροτημένες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Στους γονείς να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή, γιατί αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών για την επίτευξη των στόχων τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες του τόπου μας, εύχομαι το φετινό ταξίδι να τους οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους και στα όνειρά τους. Να είναι δημιουργικό και γεμάτο με νέες γνώσεις, εμπειρίες και αξέχαστες, χαρούμενες σχολικές στιγμές.

Η Παιδεία αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα και οι στόχοι μας είναι κοινοί.

Θα είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε».