Λ. Κοσμόπουλος: «Προχωράμε σε εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου»

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκε η συντήρηση των πιο κατεστραμμένων τμημάτων της Λ. Δημοκρατίας στον Ασπρόπυργο και της Λ. Μεγαρίδος από την πλ. Νεκροταφείου έως την Λεωφόρο ΝΑΤΟ. Έχουν γίνει εργασίες σε Λ. Δημοκρατίας, Λ. Μεγαρίδος, Λ. Δυιλιστηρίων, Λ. Νατο (τμήμα από Αγ. Γεωργίου έως Λάγιο), και Λ. Φυλής από διασταυρωση με Μονή Κλειστών έως όρια Νομού Αττικής.

Επιπλέον έχει ολοκληρωθεί η διαγράμμιση της Επαρχιακής Οδού Μεγάρων-Αλεποχωρίου και έχουν εκτελεσθεί διάφορες επεμβάσεις όπως σε λακκούβες, φρεάτια και πινακίδες, σε διάφορα σημεία, όπου απαιτείτο.

Στον άμεσο προγραμματισμό του έργου συντήρησης του οδικού δικτύου που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής εντάσσονται εργασίες διαγράμμισης στην οδό Μεγαρίδος (από την πλατεία Σιντριβανίου ως Λεωφόρο ΝΑΤΟ), στην οδό Φυλής (από διασταύρωση με Μονή Κλειστών έως τα όρια του Νομού Αττικής), καθώς και την Λεωφόρο Δημοκρατίας και τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ (στο Θριάσιο Νοσοκομείο).

Στη συνέχεια θα προχωρήσουν αυτοψίες στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής από τον ανάδοχο του έργου, ώστε να μας δοθούν προτεραιότητες από την Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτ. Αττικής και να συνεχιστούν οι εργασίες, βάσει και ασφαλών καιρικών συνθηκών για την εξέλιξη του έργου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκτέλεση των εργασιών συντήρησης οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής γίνονται βραδινές ώρες, για την οδική ασφάλεια και την ορθότερη εκτέλεση.

O Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με έργα για την Δυτική Αττική και προχωράμε σε εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου. Πρώτο μας μέλημα η οδική ασφάλεια, να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει ό, τι είναι δυνατόν βάσει των αρμοδιοτήτων μας για την ασφάλεια των συμπολιτών μας».