Οι ακραίες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, έχουν θέσει σε επιφυλακή τον Δήμο Ελευσίνας σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται πως:

  • Το δημαρχιακά κτήρια σε Ελευσίνα και Μαγούλα είναι ανοιχτά, προσβάσιμα απ’ όλους και κλιματιζόμενα, καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Απαιτείται η χρήση μάσκας και αποστάσεων.
  • Οι εργαζόμενοι σε εξωτερικούς χώρους, προφυλάσσονται σύμφωνα και με τις οδηγίες της σχετικής εγκυκλίου.
  • Οδηγοί και χειριστές μηχανημάτων είναι σε ετοιμότητα. Το ίδιο ισχύει και για προσωπικό αποκατάστασης βλαβών.
  • Οι υδροφόρες είναι γεμάτες με νερό και έτοιμες για άμεση επέμβαση, εφόσον προκύψει ανάγκη.
  • Λαμβάνουμε μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, εξασφαλίζοντας τους επιπλέον νερό σε όλη τη διάρκεια του καύσωνα. Έκκληση προς τούτο, απευθύνουμε και σε όλους τους πολίτες.

Στην προσπάθεια για διαχείριση της κατάστασης αυτής, η συνεργασία με τους πολίτες είναι ιδιαίτερα σημαντική. Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να βγάζουν τα απορρίμματά τους σε καλά κλεισμένες σακούλες και μόνο κατά τις βραδινές ώρες. Επιπλέον, οι κάτοικοι καλούνται να μην πετούν ογκώδη αντικείμενα και γυαλιά.

Για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα ή σύσταση θέλουν να προχωρήσουν οι πολίτες, είναι πάντα εφικτή η επικοινωνία για την Ελευσίνα στα τηλέφωνα 210 5537100 -252 και για την Μαγούλα στο τηλέφωνο 213 2410410