Σε αυξημένη ετοιμότητα από σήμερα και για όσο διάστημα διαρκέσει η επερχόμενη κακοκαιρία, βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φυλής.

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τα επόμενα 24ωρα αναμένονται χιονοπτώσεις και παγετός, που ενδέχεται να επηρεάσουν και την Περιφέρεια Αττικής.

 

Έτσι και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου  Χρήστου Παππού η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής,  βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα.

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης, επισημαίνει,  ότι  τα οχήματα του Δήμου, αλατιέρες, εκχιονιστικά, JCB κ.τ.λ,  βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Επίσης προσθέτει πως “εφόσον χρειαστεί, θα διατεθούν επαρκείς ποσότητες αλατιού,  για την αντιμετώπιση του παγετού”.

“Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια Αττικής, κάνουμε όπως σε κάθε ανάλογη περίσταση, όλες τις ενδεδειγμένες  ενέργειες και λαμβάνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων. Κυρίαρχος στόχος μας είναι, όλοι οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί και οι συμπολίτες μας να κινούνται με απόλυτη ασφάλεια” τονίζει ο Μιχάλης Οικονομάκης.

 

Σε αυξημένη ετοιμότητα εξάλλου,  προκειμένου να αντιμετωπιστούν επί μέρους ζητήματα, που ενδέχεται να προκύψουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες, βρίσκονται όλοι οι Αντιδήμαρχοι – Αναπληρωτές Δήμαρχοι και τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς καθώς και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών – Παιδικών Σταθμών  του Δήμου Φυλής.