Σταθεροποιείται η επιδημιολογική κατάσταση στη Δυτική Αττική και ιδιαίτερα η περιοχή του Ασπροπύργου προσπαθεί να κλείσει πληγές που έχει αφήσει το αυστηρό lockdown που πλέον διαρκεί 6 εβδομάδες.

 

Στο πλαίσιο ελέγχου του πληθυσμού του Ασπροπύργου, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση rapid tests σε συνολικά 13 μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων, άνω των 10 ετών με την συγκατάθεση γονέων-κηδεμόνων, στα σχολεία του Δήμου Ασπροπύργου.

“Μαθητές και δάσκαλοι τηρούν τα μέτρα παραδίδοντας μαθήματα υπευθυνότητας, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Η επιδημιολογική κατάσταση στη Δυτική Αττική σιγά σιγά βελτιώνεται αλλά καλούμαστε όλοι να δείξουμε προσοχή, για τη ζωή μας. Είναι άδικο περιοχές να στιγματίζονται, αγορές να υποβαθμίζονται και οι κοινωνίες να είναι σε τεντωμένο σχοινί στην τελική ευθεία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, η Περιφέρεια Αττικής, οι Δήμοι, ο ΕΟΔΥ, για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας, να βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία.