Μία ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία, με θέμα «Πολιτισμός για όλους -Μία συζήτηση για όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν», με κεντρική ομιλήτρια τη Λίνα Μενδώνη.

«Η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει μια ακόμη ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση, αυτή τη φορά με θέμα: ”Πολιτισμός για όλους: Μια συζήτηση για όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν”» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Ελευσίνα και συγκεκριμένα στον πολυχώρο X-Bowling Art Center (οδός Χαριλάου 12), ενώ κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ακόμη εκπρόσωποι του χώρου του πολιτισμού.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Πολιτισμού Νίκος Σωτηρόπουλος.

Η ομιλία της Υπουργού Πολιτισμού αποκτά ιδιαίτερη σημασία, εν όψει της χρονιάς της Ελευσίνας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης (Φωτογραφία αρχείο από επίσκεψη της Υπουργού στην Ελευσίνα τον Απρίλιο του 2021)