Παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με σύσκεψη σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

Εκτακτη επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έλαβε χώρα στη Δυτική Αττική – «Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του», είναι το μήνυμα που έστειλε ο υπουργός.

Σε μια αναφισβήτητα ακραία δήλωση, με την οποία ήθελε να δείξει την κρισιμότητα της κατάστασης με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης στην Αντιπεριφέρεια Ελευσίνας, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της Περιφέρειας, δημάρχων της Δυτικής Αττικής και υγειονομικών φορέων, τόνισε την ανάγκη να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα από τους πολίτες κατά τη διάρκεια των εορτών, επισημαίνοντας ότι η Αστυνομία θα είναι σε κάθε σημείο προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι περιοχές της δυτικής Αττικής, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να διαμηνύει πως «κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του».

«Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού δεν μπορεί να κάνει κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι»διεμήνυσε ο υπουργός, σε μια ομολογουμένως ακραία δήλωση.

«Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί»είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Η παρουσία και ο συντονισμός του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτ. Αττικής καταδεικνύει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Παρεμβαίνουμε και συνεργαζόμαστε για την τήρηση των μέτρων και την ενημέρωση των πολιτών. Όπως έχει επισημάνει και ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Πατούλης, προέχει ο τομέας της πρόληψης με βάρος στις διαδικασίες ιχνηλάτησης.

Πρέπει να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας».