Λ. Κοσμόπουλος: «Οφείλουμε να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα»

 

Στο σημερινό εβδομαδιαίο δελτίο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid19 στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής αναφέρονται τα παρακάτω δεδομένα.

Συνολικά στη Δυτική Αττική τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού ανέρχονται σε 210, ενώ την περασμένη εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα στη Δυτική Αττική ήταν 159. Σήμερα, νοσηλεύονται 44 συμπολίτες μας και 166 είναι σε απομόνωση κατ’ οίκον.

Στο Δήμο Ελευσίνας ενεργά κρούσματα 30

Στο Δήμο Ασπροπύργου ενεργά κρούσματα 46

Στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας ενεργά κρούσματα 17

Στο Δήμο Μεγαρέων ενεργά κρούσματα 59

Στο Δήμο Φυλής ενεργά κρούσματα 58

 

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρει ότι: «Βλέπουμε σε ορισμένες περιοχές της Δυτικής Αττικής αυξητικές τάσεις, όπως σε όλη τη χώρα. Παρότι έχουμε κουραστεί, οφείλουμε να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, όπως οι ειδικοί και οι αρχές έχουν αποφασίσει για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές. Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στα μέτρα προστασίας, με σεβασμό στους ιατρούς της πρώτης γραμμής της πανδημίας και με ευχές για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους συμπολίτες μας που νοσούν».