Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον Προαστιακό Δυτικής Αττικής όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, έπειτα από συνάντησή του με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην ανάρτηση του Γ. Κώτσηρα αναφέρονται τα παρακάτω, χωρίς όμως να γίνεται σαφές, για ακόμα μια φορά, από το πού ακριβώς θα περνάει μέσα από τις πόλεις της Δυτικής Αττικής.

«Πραγματοποίησα συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στο επίκεντρο της συζήτησής μας βρέθηκαν τα έργα υποδομής στη Δυτική Αττική και ιδιαίτερα το έργο της αναβάθμισης του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Άνω Λιόσια-Μέγαρα. Μετά την υπογραφή της σύμβασης στο τέλος του προηγούμενου έτους, ενημερώθηκα ότι οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα πραγματοποιηθεί και επίσημη επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας.

Θα παρακολουθούμε την πρόοδο των υπό εξέλιξη έργων, ώστε σε στενή συνεργασία και με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού να επιτύχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής και την βελτίωση της καθημερινότητας τους.»