Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Με έργα και σχέδιο από την πρώτη ημέρα, πάμε τη Δυτική Αττική μπροστά»

Δελτίο τύπου του Λ. Κοσμόπουλου

Επίσκεψη σε έργα της Περιφέρειας Αττικής και περιοχές της Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Με αφετηρία και με συνοδεία υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους κάθε περιοχής του συνδυασμού «Αττική μπροστά», από το Δημαρχείο Ασπροπύργου, ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου Νίκου Μελετίου, τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κώτσηρα, τους βουλευτές της ΝΔ Θανάση Μπούρα και Ευάγγελο Λιάκο, καθώς και με υποψηφίους Δημάρχους Ασπροπύργου, για τις προτεραιότητες που τίθενται με συνεργασία των αρχών στην περιοχή.

Στον αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας στη συνέχεια, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και εκπροσώπους της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «2023 Ελευσίς» για την πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, τόσο στον τομέα του πολιτισμού, όσο και για την ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων Ελευσίνας.

Μετά από συνάντηση με πολίτες, βρέθηκαν στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, όπου με τον Δήμαρχο Νίκο Στάθη, επισκέφθηκαν το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή και συζήτησαν για την αντιπλημμυρική θωράκιση.

Στα Μέγαρα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος επισκέφθηκαν το Σύλλογο ΑΜΕΑ Μεγάρων, που προάγει σπουδαίο κοινωνικό έργο και, τέλος, συναντήθηκαν με πολίτες στην πλατεία Λιτάρα.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: «Στην περιοδεία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, συζητήσαμε για το έργο που ήδη εκτελούμε και όσα σχεδιάζουμε στη Δυτική Αττική.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια, με αντιπλημμυρική θωράκιση, προστασία του περιβάλλοντος αλλά και έργα για την βελτίωση της καθημερινότητας. Έχουμε σχέδιο και το υλοποιούμε από την πρώτη ημέρα. Πάμε δυνατά με τον Νίκο Χαρδαλιά τη Δυτική Αττική Μπροστά. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!».

 

Ανάρτηση του Υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Κλεάνθη Βαρελά

Επίσκεψη σήμερα του υπ. Περιφερειάρχη Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στο σύλλογο ΑΜΕΑ Μεγάρων που σηματοδοτεί την μεγάλη του αγάπη και το ενδιαφέρον του.
Ο σύλλογος ΑΜΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο κοινωνικό έργο και ο αυριανός Περιφερειαρχης τόνισε ότι θα είναι δίπλα στην δράση του συλλόγου με κάθε τρόπο.
Στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε συνάντηση με πολίτες σε κεντρικό σημείο της πόλης των Μεγάρων όπου συζήτησε μαζί τους και είχε την ευκαιρία να αναπτύξει μέρος του προγράμματος που θα εφαρμόσει στην Περιφέρεια Αττικής αμέσως μετά την εκλογή του.
Η Δυτική Αττικη πρωταγωνιστής!
Ανάρτηση της Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Κατερίνας Πιπιλή
Η σημερινή επίσκεψη του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Νίκος Χαρδαλιάς στα Μέγαρα σηματοδότησε το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας. Είμαι βασική σύμμαχος σας στην αναφορά των προβλημάτων και στην επίλυση τους!