Ο βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος επικεφαλής για τον Δήμο Φυλής και Μάνδρας-Ειδυλλίας

 Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε όλη τη Δυτική Αττική. Ο βουλευτής ΝΔ Δυτ. Αττικής Ευάγγελος Λιάκος έχει χριστεί επικεφαλής για τους Δήμους Φυλής και Μάνδρας-Ειδυλλίας και θα ξεκινήσει με τον Δήμο Φυλής την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024. 

Ευάγ. Λιάκος: Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες επηρεάζουν τις ζωές όλων

Η περιοδεία θα διαρκέσει από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. ξεκινώντας από το ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και έχει ως στόχο την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και την παρουσίαση των θέσεων του κόμματος.

Επίσης, θα επισημανθεί και η σπουδαιότητα των ευρωεκλογών, καθώς οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες επηρεάζουν τελικά τις ζωές όλων.

Άλλωστε, το αποτύπωμα της Ευρώπης υπάρχει πλέον παντού, από τη χρηματοδότηση για παράδειγμα του μετρό, μέχρι τη δυνατότητα της χώρας να διεκδικήσει μελλοντικούς ευρωπαϊκούς πόρους για σημαντικά έργα υποδομής και όχι μόνο.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον βουλευτή και μέλη της Νέας Δημοκρατίας και να πάρουν απαντήσεις για θέματα που τους απασχολούν.

Οι βασικές στάσεις της περιοδείας περιλαμβάνουν:

11:00 π.μ. ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων

11:30 π.μ. Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού

11:45 π.μ. υπηρεσίες του Δημαρχείου Φυλής

12:00 μ.μ. Δημοτικές Αρχές Αστυνομίας, Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού

12:15 μ.μ. Υπηρεσίες Εσόδων Δήμου Φυλής

12:30 μ.μ. Τεχνικές Υπηρεσίες-Πολεοδομία-Περιβάλλον-Καθαριότητα-Πολιτική Προστασία

13:30 μ.μ. Α.Τ. και Τ.Α. Άνω Λιοσίων

13:45 μ.μ. Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Φυλής

14:15 μ.μ. Υποδιεύθυνση Ασφάλειας

14:30 μ.μ. Α.Τ. και Τ.Α. Ζεφυρίου

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα της περιοδείας και να συμμετέχουν, μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του βουλευτή.