Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Θανάσης Μπούρας, επισκέφθηκε το Δήμο Ελευσίνας στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στην περιοδεία συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής κα Κούλα Παραδείση και μέλη των Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Αρχικά, ο κ. Μπούρας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ελευσίνας, κ. Γεώργιο Γεωργόπουλο. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, συνοδευόμενος από στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ακολούθως, συνάντησε και συνομίλησε με πολίτες σε εμπορικά  καταστήματα και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας, το Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας και την Τροχαία Δυτικής Αττικής όπου συνομίλησε με τους Διοικητές για θέματα ασφάλειας.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Κλεάνθη Βαρελά, όπου συνομίλησαν για ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Έπειτα, συνοδευόμενος από κομματικά στελέχη, μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, όπου συναντήθηκε με το νέο Λιμενάρχη και αξιωματικούς της υπηρεσίας.

Ακόμη, επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας όπου συνάντησε τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Απόστολο Καμαρινάκη καθώς και εργαζόμενους όπου συνομίλησαν για το μέλλον του Λιμένα.

Τέλος, ο κ. Μπούρας, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί, από το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, στις εγκαταστάσεις και να ενημερωθεί για το έργο της υπηρεσίας.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο κ. Μπούρας εξέφρασε την βαθιά ευγνωμοσύνη του και την αμέριστη συμπαράσταση του και στις τρεις υπηρεσίες (Αστυνομικό Σώμα – Λιμενικό Σώμα – Πυροσβεστική Υπηρεσία), τιμώντας τις γυναίκες και τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, καθώς με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Κλείνοντας, ο κ.  Μπούρας, καθόλη τη διάρκεια των επισκέψεων του, τόνισε ότι “όλοι μας οφείλουμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη σημαντική εκλογική διαδικασία έχοντας το βλέμμα μπροστά. Με τη Νέα Δημοκρατία να είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την ασφάλεια.”