Ενώ η διαδικασία της καταμέτρησης ψήφων για την νέα Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι η παρουσία στελεχών από την Δυτική Αττική έγινε αισθητή.

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: 3 στελέχη της Δυτικής Αττικής στην νέα Πολιτική Επιτροπή

Ωστόσο, πολλοί ήταν οι σύνεδροι που εκπροσώπησαν την Δυτική Αττική, την Ελευσίνα, τα Μέγαρα, τον Ασπρόπυργο, την Φυλή στις εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Με ξεκάθαρο μήνυμα, θέσεις, προτάσεις και άνοιγμα στην κοινωνία, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κρίνεται “επιτυχημένο”.
Η επιτυχία αυτή έγκειται όχι μόνο στο δυναμικό παρών των συνέδρων από όλη την επικράτεια και στις πάνω από 300 ομιλίες, μα και στην ουσία του πράγματος.
Με αδιαμφισβήτητο ηγέτη τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος σε κάθε κάλπη που έχει στηθεί εδώ και 6 μήνες έχει θριαμβεύσει, το σύνθημα: ” Πολιτική Αυτονομία-Ενότητα-Ανανεωση” αποκτά κάθε μέρα “σάρκα και οστά”.
Το ξεκάθαρο μήνυμα της Ανανέωσης αποτυπώνεται και στην εκλογή της νέας ΚΠΕ του κόμματος. Της ηγετικής ομάδας που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στις μάχες που έχει να δώσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην κοινωνία, για την κοινωνία.

Στην μέχρι τώρα καταμέτρηση με ασφάλεια αναφέρονται τα πρόσωπα που μπαίνουν δυναμικά στην νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα αριθμεί στο τέλος 301 μέλη:

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρώτος σε ψήφους θα είναι ο Αντρέας Σπυρόπουλος ενώ την πρώτη 10αδα (μέχρι στιγμής) συμπληρώνουν οι Στέφανος Ξεκαλάκης, Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Μάρα Κουκουδάκη, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Αντώνης Σαουλίδης, ο Δημήτρης Παπαγιάνναρος, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Πέτρος Ευθυμίου και ο Μανώλης Όθωνας.