Δήλωση Δημάρχου για την παράταση της αναστολής έκδοσης εγκρίσεων δόμησης και αδειών δόμησης στην υπό πολεοδόμηση έκταση της Πολεοδομικής Ενότητας ΠΕ9-ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ Καλυμπάκι του Δήμου Ελευσίνας.

Με την υπ. αριθμ. 192/30.08.2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας, έλαβε απόφαση για την παράταση της αναστολής έκδοσης εγκρίσεων δόμησης και αδειών δόμησης στην υπό πολεοδόμηση έκταση της Πολεοδομικής Ενότητας ΠΕ9-ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ Καλυμπάκι του Δήμου Ελευσίνας.

“Όπως ενημερωθήκαμε από τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρα, η αναστολή υπεγράφη και πλέον, οδεύει προς την έκδοση του ΦΕΚ.

Με την αναστολή έγκρισης οικοδομικών αδειών, δεν ανακόπτεται ο Πολεοδομικός Σχεδιασμός στην περιοχή του Καλυμπακιου, που είναι ζωτικής σημασίας τόσο για το περιβάλλον όσο και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής για την στήριξη και βοήθεια του στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά και τον Υφυπουργό Νίκο Ταγαρά για την αποδοχή του δικαίου αιτήματος μας.

Αυτή η Δημοτική Αρχή, αλλάζει την παγιωμένη αντίληψη που υπήρχε για το παραλιακό μέτωπο, που δεν ήταν άλλη από την υποχώρηση και τη συγκατάβαση”.