Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, υπό το φως της Πανσελήνου, σε ένα μαγευτικό τοπίο, στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγοσθένων, στο Πόρτο Γερμενό Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας Δυτικής Αττικής, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Φωτεινή Δάρρα.

Συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα στο Αρχαίο Φρούριο Αιγοσθενών από την Περιφέρεια Αττικής

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Καλώ τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής μας να απολαύσουν μια ποιοτική συναυλία σε ένα μοναδικό αρχαιολογικό χώρο, στο κάστρο των Αιγοσθενών»

H Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει και προσκαλεί σε μουσική συναυλία με την δημοφιλή ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 9.00 μ.μ. στο Αρχαίο Φρούριο Αιγοσθενών.

Το φρούριο των Αιγοσθένων είναι στο Πόρτο Γερμενό της Αττικής, 450 μέτρα από τη θάλασσα. Είναι αρχαίο φρούριο που χρησιμοποιήθηκε και κατά τους Βυζαντινούς χρόνους. Θεωρείται το καλύτερα διατηρημένο φρούριο της αρχαιότητας και η συναυλία με την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Φωτεινή Δάρρα θα αποτελέσει σπουδαίο πολιτισμικό γεγονός για την Δυτική Αττική.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: «Καλώ τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής μας να απολαύσουν μια ποιοτική συναυλία σε ένα μοναδικό αρχαιολογικό χώρο, στο κάστρο των Αιγοσθενών. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουν ζωή με εκδηλώσεις πολιτισμού οι αρχαιολογικοί χώροι της περιοχής μας και για αυτό η Περιφέρεια Αττικής ενέταξε τη συγκεκριμένη εκδήλωση στο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Δυτική Αττική».

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής.

Είσοδος ελεύθερη.

Η παράσταση είναι χορηγία της Περιφέρειας Αττικής.

Η συναυλία διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ώρα έναρξης: 21:00.​​