Τους εργαζομένους των Ναυπηγείων Ελευσίνας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτ. Αττικής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του συζήτησε με τους εργαζομένους   την πρόοδο των εργασιών στα Ναυπηγεία, τα πεπραγμένα του 1ου τριμήνου της ενδιάμεσης επαναλειτουργίας και αποκατάστασής τους  και αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Στα Ναυπηγεία σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των δεξαμενών, εργασίες  συντήρησης και αποκατάστασης του  μηχανολογικό και τεχνολογικού εξοπλισμού.  Επισκευάζονται, αποκαθίστανται και συντηρούνται μηχανήματα που είχαν να δουλέψουν 20 χρόνια. Εκτελούνται έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης. Ταυτόχρονα  τα Ναυπηγεία Ελευσίνας έχουν υποδεχθεί  11 συνολικά πλοία έως και σήμερα για επισκευή και συντήρηση.

Ο Σταμάτης Πουλής δήλωσε  τα εξής: “Είναι μία τεράστια επιτυχία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της εντατικής δουλειάς του Α. Γεωργιάδη και του Ν. Παπαθανάση και βεβαίως των εργαζομένων των Ναυπηγείων που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και  τους οποίους ευχαριστούμε και στηρίζουμε. Από την πλευρά μου αισθάνομαι υπερηφάνεια  για την συμμετοχή μου τα τελευταία 3 χρόνια σε όλη  αυτήν την προσπάθεια και ταυτόχρονα ικανοποίηση που βλέπουμε την συγκίνηση και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των εργαζομένων  και των οικογενειών τους.

Εύχομαι καλό και ευλογημένο Πάσχα σε όλους τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους”

 Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας χτυπά η καρδιά της ανάπτυξης όλης της χώρας μας  και βεβαίως της Δυτικής Αττικής. Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου 2023 η εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης  και του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη για την παρουσίαση του κυβερνητικού έργου “4 ΧΡΟΝΙΑ ανάπτυξη για όλους” .