Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου & 4ου Γυμνασίου Ελευσίνας διοργανώθηκε από κοινού ημερίδα με θέμα «Ο Πολιτισμός στην Μετακίνηση».

Ο Δήμος Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2023 θα αναδείξει τον Αρχαίο Πολιτισμό του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Θριασίου και της Μεγαρίδας. Η My Grand Road και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ελευσίνας αποφάσισαν και διοργάνωσαν την ημερίδα με θέμα την μετακίνηση, τον σύγχρονο πολιτισμό που θα πρέπει να μας διακατέχει, την ευγένεια και  τον σεβασμό τον συνάνθρωπο. Ανέπτυξαν διαφορετικές θεματικές τόσο ο Διοικητής του Β Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Βασίλειος Ράπτης όσο και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ελευσίνας στα θέματα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας κ. Φώτης Τατάκης. Επίσης ομιλητής ήταν και ο Πολιτικός Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ελευσίνας κ. Γιάννης Γιαννίκος.

Εκ μέρους των διοργανωτών χαιρέτησαν με ομιλία ο κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος για την My Grand Road και ο ο κ. Δημήτρης Ελένης για το 1ο Συστήματος Προσκόπων  Ελευσίνας. Την ημερίδα παρακολούθησαν τα μέλη των Προσκόπων καθώς και πλήθος κόσμου. Σε κάθε παρευρισκόμενο δόθηκε το εκπαιδευτικό βιβλίο «Λέα Λεοπούλου» του Σωτήρη Γιαννόπουλου και Βεβαίωση Συμμετοχής τα οποία ήταν προσφορά της εταιρείας FERST LOGISTICS. Στο τέλος της ημερίδας απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους ομιλητές, στου διευθυντές των σχολείων καθώς και στην εκπρόσωπο της εταιρείας FERST LOGISTICS.

Ευχαριστούμε που παρευρέθηκαν στην ημερίδα μας τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Γιώργο Κώτσηρα, τον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου, την πρόεδρο ΔΟΠΠΑΤ Μάνδρας Ειδυλλίας  κ. Ευαγγελία Κουτσοδήμα ως εκπρόσωπο του Δημάρχου Μάνδρας Ειδυλλίας, την Δημοτική Σύμβουλο Ελευσίνας κ. Ζωή Στραϊτούρη , τον Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας Πλοίαρχο Άγγελο Γραμματέα, τον εκπρόσωπο του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, τον εκπρόσωπο Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Δυτικής Αττικής κ. Σωτήρη Σπυρόπουλο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Λόγος» κ. Μανούσο Βαλσαμάκη, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας κ. Ευάγγελο Πλάτων, την εκπρόσωπο του συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου κ. Αρχοντία Παππά, από την Ομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας Ελευσίνας τον κ. Γιώργο Λιάσκο και ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την παρουσία του το φίλο μας και εθελοντή Γιάννη Καλυμνάκη.

Η Οδική Ασφάλεια και η Κυκλοφοριακή Αγωγή είναι στοιχεία Πολιτισμού.

Με εκτίμηση

My Grand Road  &   1ο Σύστημα Προσκόπων Ελευσίνας