Ο ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Γιώργος Πάντζας συμπληρώνει το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική, ενώ “κόπηκε” από τα ψηφοδέλτια ο Μεγαρίτης Βασίλης Χατζόπουλος, που είχε ιδιαίτερα κοινωνικό και δημοφιλές προφίλ στην περιοχή των Μεγάρων και της Δυτικής Αττικής.

Τις πλήρεις λίστες με όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Μάιου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ως «ευκαιρία για κοινωνία και την πατρίδα» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, αλλά και ως «πρώτη ευκαιρία» για το κόμμα του, ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Σε μια πανηγυρικού χαρακτήρα συνεδρίαση για την έγκριση του «κυβερνητικού προγράμματος» και κομματικών των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών, «πάμε καλά» εκτίμησε ο κ. Τσίπρας ανεβαίνοντας στο βήμα, ενώ διέβλεψε πως «το «όχι» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετουσιώνεται σε «ναι» στην αλλαγή. Ναι στην προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας». Για αυτό, «αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να την αφήσουμε να πάει χαμένη», όπως είπε ο κ. Τσίπρας.