Ευχαριστήριο μήνυμα για την στήριξη του Δήμου Φυλής εξέδωσε η ΑΕΚ BC κάνοντας σχετική αναφορά και στην επίσημη σελίδα της στο face Book.

Όπως επισημαίνεται στο μήνυμα “Ο Δήμος Φυλής συμβάλλει από την πρώτη στιγμή αποφασιστικά στις εργασίες καθαρισμού τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών χώρων, και στηρίζει το όραμα της ΑΕΚ”

Το ευχαριστήριο συνοδεύεται από χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό όπου αναδεικνύεται ξεκάθαρα η συμβολή τους Δήμου Φυλής, με τον με τον συντοπίτη μας Venue Manager της ΑΕΚ BC, Γιώργο Πραχαλιά, στο νέο «Σπίτι» της «Βασίλισσας» στα Άνω Λιόσια και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Μιχάλη Οικονομάκη ο οποίος με την Υπηρεσία του συμβάλει τα μέγιστα στον καθαρισμό εντός κι εκτός του χώρου.

Εξάλλου η δέσμευση του Δημάρχου Χρήστου Παππού για την στήριξη της ΑΕΚ BC στα Άνω Λιόσια ήταν σαφής από την πρώτη στιγμή, όταν τον Ιούνιο του 2020 είχε υπογράψει κι επισήμως τη Συμφωνία Συνεργασίας του Δήμου Φυλής με την ΚΑΕ ΑΕΚ παρόντων του Υφυπουργού  Αθλητισμού Λευτέρη Aυγενάκη και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλου.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά  στην εκδήλωση “Ο Δήμος Φυλής έχει αφήσει πίσω του τη μιζέρια και πορεύεται στο μέλλον. Με την εγκατάσταση της ΑΕΚ θα γίνουμε πρώτοι και στα αθλητικά προγράμματα, όπως είμαστε πρώτοι και στα ενεργειακά, θα αλλάξει η φυσιογνωμία (brand name) του Δήμου και θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη”