Στην Ελευσίνα θα βρεθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η Στεφάτου Διονυσία, Υποψήφια Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Δυτική Αττική, για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ελευσίνα, δήλωσε ότι “Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και αυριανός πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έρχεται αύριο Κυριακή, στην καρδιά της Δυτικής Αττικής, την Ελευσίνα.

Η Ελευσίνα δικαίως ανακηρύχθηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης καθώς είναι η πόλη των μεγάλων αντιθέσεων. Από τη μια, κοιτίδα πολιτιστικής κληρονομιάς για όλο τον κόσμο κι από την άλλη, μια πόλη σκληρά βιομηχανοποιημένη. Τώρα όμως, μετά από αυτή την τόσο τιμητική διάκριση, ήρθε η ώρα η Ελευσίνα και η Δυτική Αττική να μπουν ξανά στο προσκήνιο.

Η ανεργία, οι ανισότητες, η εγκληματική αδιαφορία και απαξίωση, η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι ανύπαρκτες συγκοινωνίες και δομές υγείας είναι χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τη Δυτική Αττική. Ωστόσο, οι λαϊκές γειτονιές της έρχονται αντιμέτωπες και με το σκληρό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η ακρίβεια και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των πολιτών που τα βγάζουν πέρα δύσκολα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ανθρώπους που ζουν στην τοπική κοινωνία, την πονάνε και την καταλαβαίνουν. Το όραμά μας λοιπόν για την Δυτική Αττική είναι σαφές γιατί αποτελεί προτεραιότητά μας. Ο λαϊκός κόσμος της Δυτικής Αττικής χρειάζεται άμεση στήριξη και είναι ευθύνη της πολιτείας να δείξει επιτέλους το ανθρώπινό της πρόσωπο σε μια περιοχή που βρίσκεται στο “κόκκινο” κι όσοι ζούμε και δουλεύουμε εδώ το γνωρίζουμε καλά. Είμαστε παρούσες και παρόντες.

Η ανάπτυξη με κέντρο τον άνθρωπο, η δικαιοσύνη παντού, το όφελος των πολλών, είναι όχι μόνο στις προγραμματικές μας δηλώσεις, αλλά και στον αξιακό μας κώδικα”.