Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Αισχύλεια 2019 που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας σε συνεργασία με τον Πανελευσινιακό ΑΟΚ.

Στον Μικρό Τελικό η ομάδα του ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ επικράτησε σε ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι μέχρι το τέλος, την ομάδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος με τελικό σκορ 82-80!

Στον Μεγάλο Τελικό αγωνίστηκαν η ομάδα του Πανελευσινιακού ΑΟΚ και η ομάδα του Εσπέρου ΠΟΚ…. Η ομάδα της Καλλιθέας, ήταν η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά, αφού κατάφερε να επιβληθεί της ομάδας μας με τελικό σκορ 65-58!

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ

 

Ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και έλαβαν μέρος στο Τουρνουά. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ και το προσωπικό της για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστούμε θερμά τους δύο γιατρούς των αγώνων κ. Τατάκη Φώτη και κα. Νικολάου Χριστίνα, που ακόμα μια φορά συμμετείχαν Εθελοντικά και στήριξαν δράση του συλλόγου μας.

(Photo credits @Fedia Fedia)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜ

Κατώτερη του αναμενόμενου η «δάδα» ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό στη «Γούβα» με 65-58 την 1η μέρα των Αισχυλείων.
Η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ σφιγμένη αλλά παρ’ όλα αυτά το staff έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

2η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας στα Αισχύλεια.

ΝΕΜ-ΤΡΙΤΩΝ 80-82

Καλύτερη από χθες αλλά πάλι με αρρυθμίες η ομάδα μας προβλημάτισε με την εμφάνισή της, σε σχέση πάντοτε και με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας, που παρουσιάζονται σαφώς πιο έτοιμες.

Εκτός από μικρά χρονικά διαστήματα δεν δείχνει η ομάδα έτοιμη για το πολύ δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Έχουμε ακόμη 3 εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και με την επιστροφή των τραυματιών όλοι στην ομάδα ελπίζουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζουμε τον Εθνικό στο «Σαλπέας» για το Κύπελλο Ελλάδος σε ένα αδιάφορο παιχνίδι που θα αντιμετωπιστεί ως παιχνίδι προετοιμασίας.