Στο Δημαρχείο Μάνδρας – Ειδυλλίας βρέθηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα και τον βουλευτή Δυτικής Αττικής Βαγγέλη Λιάκο, τον βουλευτή και Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ Διονύση Χατζηδάκη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου, την πρόεδρο ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής Κούλα Παραδείση και τον πρόεδρο ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μάνδρας Μελέτη Ζαφείρη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψη των στελεχών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο Χρήστο Στάθη, όπου συζητήθηκαν τα θέματα της τοπικής κοινωνίας, η εξέλιξη των έργων υποδομής που πραγματοποιούνται στον Δήμο, αλλά και η αποκατάσταση των ζημιών από τις φονικές πλημμύρες που είχαν πλήξει την περιοχή πριν πέντε χρόνια.


Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής τόνισαν την αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Κυβέρνηση και ευχαρίστησαν τα μέλη του κόμματος για την παρουσία τους.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης: «Είμαστε κάθε εβδομάδα σε διαφορετική γειτονιά της Ελλάδας, σε διαφορετικό Δήμο, ακούμε τους πολίτες, ακούμε τους Δημάρχους, ακούμε τα Επιμελητήρια, καταγράφουμε τα ζητήματα και τα πηγαίνουμε απευθείας στον Πρωθυπουργό, στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκο, σε όλους τους Υπουργούς. Εμείς θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για όλους τους πολίτες, αυτός είναι ο ρόλος μας.

Θέλουμε να λύνουμε τα μικρά προβλήματα, αλλά και τα μεγάλα. Σήμερα απευθύνομαι σε ανθρώπους που πονάνε πολύ τον τόπο τους, έναν Δήμο που πέρασε ό,τι δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί τα προηγούμενα χρόνια, έχασε ανθρώπους, οικογένειες έχασαν μέλη τους από φυσικές καταστροφές, είδαν την αναλγησία και την έλλειψη οργάνωσης της πολιτείας και είναι πολύ σημαντικό που βλέπουμε μετά από χρόνια να ορθοποδεί η περιοχή. Έχουν αποκατασταθεί όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν δοθεί χρήματα από τα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών, υπάρχει πλέον μία σταδιακή μείωση της ανεργίας σε μία περιοχή που έχει πληγεί πολύ από αυτό το φαινόμενο.

Οι πολίτες πλέον βρίσκουν δουλειά, ωστόσο είμαι εδώ για να συζητήσουμε και τα υπόλοιπα ζητήματα, όπως το ζήτημα της ασφάλειας που ξέρουμε ότι απασχολεί την περιοχή, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μάλιστα πολλές φορές πηγαίνουμε και σε Αστυνομικά Τμήματα για να μπορούμε να δούμε από κοντά την καθημερινή τους λειτουργία.

Θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη στην καθημερινότητά τους, όχι μόνο προεκλογικά, για τα εύκολα και για τα δύσκολα».

Το παρών στην επίσκεψη στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας έδωσαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Φράγκος, Παναγιώτης Κολοβέντζος, Σωτηρία Αργυρίου, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αριστοτέλης Μπότσης, η Πρόεδρος ΔΟΚΑΠ και Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Πολιτισμού Ευαγγελία Κουτσοδήμα, ο Πρόεδρος Κοινότητας Μάνδρας Παναγιώτης Παπαϊωάννου, ο πολιτευτής Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, το μέλος της ΠΕ ΝΔ και τ. πρ. ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, τα μέλη της ΠΕ ΝΔ Γιώργος Σακελλαρίου και Κωνσταντίνα Κόλλια και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής Γιάννης Σωτηρίου.