Κοπή πίτας διοργανώθηκε στην Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ Δυτικής Αττικής, όπου βρέθηκαν ο Υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές της Δυτικής Αττικής και στελέχη.

Σχετικά δήλωση απέστειλε ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής δυτ. Αττικής, Σταμάτης Πουλής, με πολιτικά μηνύματα και για τις δημοτικές εκλογές: “Ενότητα και δύναμη για μια νικηφόρα χρονιά σε όλες τις αναμετρήσεις, είναι το μήνυμά μου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Δυτικής Αττικής, όπου είχα τη χαρά να παρευρεθώ το βράδυ του Σαββάτου.

Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει αυτοδύναμη ΝΔ με Πρωθυπουργό τον  Κυριάκο Μητσοτάκη και στον αγώνα αυτό συστρατευόμαστε όλοι. Το ίδιο και για την αυτοδιοίκηση. Για την επανεκλογή στην Περιφέρεια Αττικής του Γιώργου Πατούλη, στον Δήμο Ελευσίνας του Αργύρη Οικονόμου αλλά για να περάσει σε άξια νεοδημοκρατικά χέρια και ο Δήμος Μεγαρέων.

Οι αντίπαλοί μας είναι βρώμικοι, θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα αλλά έχουμε το σθένος να τους αντιμετωπίσουμε και να βγούμε νικητές. Ξέρουμε να κατακτάμε νίκες προς όφελος της κοινωνίας και το έχουμε αποδείξει με την προσφορά κορυφαίων στελεχών μας,  όπως ο Yφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς που είχαμε την ευκαιρία να έχουμε κοντά μας.

Ήταν μια βραδιά αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας να προχωρήσουμε μπροστά, μια φωνή και μια γροθιά. Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Κούλα Παραδείση που αποδεικνύει πως στο DNA της βάσης της Νέας Δημοκρατίας είναι να πρωτοπορεί και να γράφει ιστορία”.