Ο Ιούλιος του 2020 ήταν γεμάτος με δράσεις με θέμα την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων. Υλοποιήθηκε πρόγραμμα στους Δημοτικούς παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ελευσίνας μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Ελευσίνας τον κ. Φώτη Τατάκη. Στη συνέχεια συμμετείχαμε στην 1η εκδήλωση του φιλοζωικού σωματείου Αδέσποτος Παλμός με ομιλία υπό τον τίτλο “Ασφαλή μεταφορά και μετακίνηση των κατοικίδιων μας ” σε συνεργασία με την πρόεδρο Μαρία Αρκομάνη.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δ. Μάνδρας Ειδυλλίας όπου μαζί με τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΠ κ. Κώστα Ρόκα, ενημερώσαμε τα παιδιά για το ΣΤΟΠ , την ζώνη ασφαλείας αλλά και για το ποδηλατικό κράνος. Στην συνέχεια μεταβήκαμε στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου μαζί με την αντιδήμαρχο Παιδείας κα Σοφία Μαυρίδη, όπου οι μαθητές για 2η φορά ( 1ο εργαστήρι Σεπτέμβριος 2019) ενημερώθηκαν για τον τρόπο αναγνώρισης των πινακίδων σήμανσης αλλά συνάμα και για τον ποδηλατικό εξοπλισμό.

 

Τέλος, υλοποιήθηκε εδικό πρόγραμμα τριών (3) θεματικών ενοτήτων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ασπροπύργου ( ΚΔΑΠ) σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ.Σαββίδη Παντελή. Τα παιδιά μέσα από τα εργαστήρια και τον διάλογο ενημερώθηκαν για το ΣΒΑΚ , για την Οδική Ασφάλεια και τη χρήση των εξοπλισμών ασφαλείας καθώς επίσης και για την ασφαλή μεταφορά κατοικιδίων με όχημα. Αξιοσημείωτη αποτελεί η προσφορά της εθελόντριας της ΕΛΕΘΙΠ κα Ελένη Τζιάκου

η οποία ενημέρωσε τα παιδιά για τα άλογα αλλά και για την Θεραπευτική Ιππασία.

Οι δράσεις της My Grand Road συνεχίζονται με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον μέχρι να μηδενιστούν οι νεκροί στην άσφαλτο.

 

Με εκτίμηση

 

My Grand Road team