Η My Grand Road σε συνεργασία με το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ελευσίνας   επισκέφθηκαν το 4ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας όπου και ενημέρωσαν τους μαθητές στο θέμα της Ασφαλής Μετακίνησης. Συγκεκριμένα οι μαθητές κατανόησαν τον τρόπο αναγνώρισης των πινακίδων σήμανσης καθώς και την αναγκαιότητα της χρήσης τόσο της ζώνης αλλά και του κράνους ασφαλείας.

Τα παιδιά οδήγησαν ποδήλατο και 4τροχα οχήματα στο προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου όπου είχε τοποθετηθεί το προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Τέλος στους μαθητές απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής , λαμπάδα με σφυρίχτρα, σαπουνόφουσκες και το Βιβλίο Λέα Λεοπουλου .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ελευσίνας για την συνδιοργάνωση τον Κώστα Καλλιαντά, τον Δημήτρη Ελένη και την Τριάδα Θεοφανούδη.

Επίσης συγχαίρουμε για το εκπαιδευτικό έργο τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου που είχαν προετοιμάσει τους μαθητές στο θέμα της πρόληψης των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων.

Τα δώρα και το βιβλίο ήταν προσφορά από το ELEFSINA HOTEL .

Η επίτευξη του στόχου δεν γίνεται από ΕΝΑΝ ή ΜΙΑ, αλλά από την Συμμαχία Πολλών, αναφέρεται χαρακτηριστικά από την My Grand Road.