Ο Μιχάλης Κατρίνης μίλησε σε συγκέντρωση της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μεγάρων-Ν. Περάμου, την Κυριακή στο Στρατουδάκειο.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής τραβάει μια μεγάλη «κόκκινη γραμμή» με την Νέα Δημοκρατία στο πεδίο των αρχών, των ιδεών και των προγραμματικών προτάσεων.

Δημόσια υγεία, στήριξη πρωτογενούς τομέα, διαχείριση ιδιωτικού χρέους, παραγωγικό + αναπτυξιακό πρότυπο, ενίσχυση συνταξιούχων, εργασιακά δικαιώματα, πολιτική για τη νέα γενιά είναι μερικές από αυτές τις «κόκκινες γραμμές» με την ΝΔ.

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση, ελπίδα για τους προοδευτικούς πολίτες.» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δυτικής Αττικής Ρίτα Ακαμιωτάκη και Αντώνης Υψηλάντης και προλόγισε ο Ιωάννης Μιχάλαρος εκ μέρους της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μεγάρων.

Ανακοίνωση

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που στις εκλογές της 21ης Μαΐου στήριξαν τη Δημοκρατική παράταξη,  με την ψήφο τους συμβάλλοντας καθοριστικά, να ανατέλλει ο Ήλιος της προόδου ξανά στο τόπο μας

Το ΠΑΣΟΚ ήταν το μόνο κόμμα, που αύξησε τα ποσοστά του κατά 45% κερδίζοντας την εμπιστοσύνη 220 χιλιάδων νέων ψηφοφόρων.

Μας εμπιστεύονται ΓΙΑΤΙ η παράταξη, το Κίνημα θα αγκαλιάσει τις αγωνίες του ελληνικού λαού για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, θα μειώσει τις ανισότητες. Μας εμπιστεύονται Για μια ανταγωνιστική παραγωγική βάση, made in creece  που θα δημιουργήσει πολλές καλές θέσεις εργασίας για τα ελληνόπουλα. Μας εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν  ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που θα στηρίξει τη μεσαία τάξη  και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τον κορμό της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας και ΓΙΑΤΙ είμαστε η παράταξη που θα σέβεται και θα υπηρετεί τους θεσμούς, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα,το έχει κάνει ήδη στο παρελθόν πάντα το έκανε και θα συνεχίσει να το κάνει με παραδείγματα όπως ΕΣΥ, Διαύγεια ηλεκτρονική συνταγογράφηση, προστασία πρώτης κατοικίας, ΑΣΕΠ.

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν είναι παρά ένας σταθμός στον αγώνα μας να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη το κύριο μέσο έκφρασης όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών.

Στόχος μας το πρόγραμμά μας να γίνει ένα εναλλακτικό κυβερνητικό σχέδιο για τη χώρα.

Η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός έχουν ανάγκη μια ισχυρή, αξιόπιστη προοδευτική δύναμη. Αυτό φιλοδοξούμε να είμαστε με τη λαϊκή ετυμηγορία στις 25 Ιουνίου και αυτό θα καταφέρουμε όλοι μαζί!

Δ.Ο  ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Μεγάρων – Νέας Περάμου