Εκδήλωση με θέμα «Δύο γενιές, ένα όραμα: Η Ενωμένη Ευρώπη»

Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κώστας Δέρβος, Ευάγγελος Λιάκος την Τρίτη 16 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου αναδεικνύονται ως εξαιρετικά κρίσιμες για τη χώρα μας. Δεν θα είναι μόνο για τους Δήμους και για τις Περιφέρειες αλλά και για το Ευρωκοινοβούλιο. Θα είναι η πρώτη φορά, μετά από τέσσερα χρόνια, που η κοινωνία θα μιλήσει με τη δική της φωνή. Οι Ευρωεκλογές αφορούν την καθημερινότητά μας, το σύνολο της χώρας και κάθε τοπική κοινωνία, όπως και όλες τις κοινωνικές ομάδες της Ελλάδας ως αναπόσπαστα μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας. Η Νέα Δημοκρατία, σταθερά προσηλωμένη στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, είναι έτοιμη για την μεγάλη αλλαγή.

Η Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «2 γενιές, 1 όραμα: Η Ενωμένη Ευρώπη», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13, Ασπρόπυργος).

Ομιλητές ο πρώην Υπουργός, Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Δέρβος και ο Διευθυντής της Πολιτικής Ακαδημίας ΟΝΝΕΔ Ευάγγελος Λιάκος.