Με το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «Society» και αυτά τα Χριστούγεννα, η Megara Resins βρέθηκε δίπλα στα παιδιά αλλά και τους συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη στήριξης από όλους μας.

Με δώρα για τους 300 μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου, η Megara Resins δήλωσε «παρούσα» στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή, δίνοντας το μήνυμα ό,τι όσο κάνουμε τα παιδιά να χαμογελούν, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για ένα μέλλον χωρίς κοινωνικές ανισότητες και με ουσιαστική αλληλεγγύη.

Η Megara Resins βρέθηκε και στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, προσφέροντας 130 κιλά χοιρινού κρέατος στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και στηρίζονται από την αδιάκοπη προσπάθεια του πατρός Αλεξάνδρου.

Με αφορμή αυτές τις δύο δράσεις του προγράμματος Society, Ο Κωνσταντίνος και ο Χρήστος Φάνης, στέλνουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά:

« Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από ένα χαμόγελο ανακούφισης ή χαράς. Κάθε χαμόγελο είναι για εμάς πυξίδα για το επόμενο βήμα. Σε καιρούς δύσκολους, είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί, με ενσυναίσθηση και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και όλους εκείνους που η ζωή, τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Το 2023 είναι η χρονιά που το πρόγραμμα Society θέτει ως βασικό στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη, τον άνθρωπο και την έμπρακτη συμπαράσταση. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε. Γιατί μόνο έτσι δικαιούμαστε την ανταμοιβή ενός χαμόγελου. Καλή χρονιά σε όλους».

Οι εορταστικές πρωτοβουλίες της Megara Resins και του προγράμματος Society δίνουν το σύνθημα έναρξης για τη νέα περίοδο Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης που, αφού διέγραψε μία μεγάλη πορεία στήριξης του αθλητισμού και του πολιτισμού, ενισχύει τις δράσεις που έχουν ως επίκεντρο την κοινωνία και το περιβάλλον.