Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους μεριμνούμε για υποδομές παιδείας στην περιοχή μας»

 Υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη ανέγερσης του 1ου-2ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας, στο οικόπεδο Μελεδήμα στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. από τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, την Διοίκηση της ΚΤΥΠ και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Το θέμα που απασχολεί εκατοντάδες μαθητές, μαθήτριες και γονείς, παρέμενε σε εκκρεμότητα και μετά από διάλογο και διαδικασίες της Περιφέρειας Αττικής και της Διοίκησης του Δήμου Ελευσίνας προχώρησαν οι ενέργειες για την υπογραφή της σύμβασης της μελέτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε σχετικά: «Η Περιφέρεια Αττικής και πόροι του ΕΣΠΑ χρηματοδοτούν την μελέτη για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος στην Ελευσίνα και σε συνεργασία με την ΚΤΥΠ Α.Ε. μπαίνουν τα θεμέλια για σύγχρονες κτηριακές υποδομές.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της περιοχής μας έχουν ανάγκη από νέες υποδομές και συνεχίζουμε με στόχο την κάλυψη χρόνιων αναγκών και για την παιδεία».