Την νόθευε, την “σφράγιζε” ξανά με διάφορα logo, την επανατυποποιούσε και την διακινούσε εκ νέου

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνέλαβαν σε περιοχή της Μάνδρας Αττικής, έναν 37χρονο Έλληνα με καταγωγή από την Αλβανία που είχε στην κατοχή 1258 γραμ. κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας η κοκαΐνη είχε εισαχθεί στη χώρα μας από την Ιταλία, μέσω του λιμένα Πατρών. Τη στιγμή της σύλληψης είχε ακόμα στην κατοχή του δύο πλαστικά δοχεία τα οποία περιείχαν λευκή σκόνη άγνωστης χημικής συστάσεως, μικτού βάρους 2.230 γραμμαρίων, τρεις ορθογώνιες μεταλλικές σφραγίδες με ανάγλυφα αποτυπώματα γνωστών οίκων μόδας και εταιριών και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα για την επανατυποποίηση των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, στα Λιόσια Αττικής, βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν λευκή σκόνη άγνωστης χημικής συστάσεως βάρους 2 κιλών και 230 γραμμαρίων, πιστόλι με γεμιστήρα, 40 φυσίγγια κρότου, μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, ορθογώνια μεταλλικά καλούπια διαφόρων διαστάσεων και 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όλα και οδηγήθηκε πρωινές ώρες χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

πηγή