Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής Ευάγγελου Λιάκου στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων.

Ο κύριος Λιάκος είχε ακόμα μια ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά τους κατοίκους των Άνω Λιοσίων, όχι μόνο για τη θερμή τους υποδοχή, αλλά και για τη μεγάλη προσωπική νίκη, που του χάρισαν στις εκλογές του 2019.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: “Η νίκη ήταν μεγάλη και εδώ στα Άνω Λιόσια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στήριξη που μου δώσατε τότε, αφού σε έναν εκλογικό αγώνα μόλις 20 ημερών, και μάλιστα ως πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος βουλευτής,  με εκλέξατε δίνοντάς μου τη δύναμη να είμαι η φωνή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο”.

Συνεχίζοντας, ο κ. Λιάκος αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Φυλής, χωρίς να παραλείψει να συγχαρεί τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη συμβολή του. “Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού όσο και στη δημοτική του ομάδα, που με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα αλλά και με τη συμβολή όλων μας καταφέραμε πολλά για την περιοχή. Έτσι, εγκρίθηκε η μεγάλη επένδυση, για το Εμβληματικό Έργο της Ανάπλασης της Χωματερής και τη δημιουργία Πάρκου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας”, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής. Αναφέρθηκε, επίσης, στη θεσμοθέτηση του πλαισίου λειτουργίας του Φωτοβολταϊκού Πάρκου και στην ανέγερση των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καταλήγοντας ότι “η Δυτική Αττική διεκδικεί και κερδίζει την ισάξια συμμετοχή της στον εθνικό σχεδιασμό και την παρουσία της στην κεντρική πολιτική σκηνή”.

Όσον αφορά τα επιτεύγματα της κυβέρνησης, επέλεξε να τονίσει τις κυβερνητικές πολιτικές για τους νέους, αλλά και την κοινωνική πολιτική, αναφέροντας ότι “μόνο, όταν διευκολύνεις τον πολίτη στην καθημερινότητά του, η πολιτική σου έχει θετικό κοινωνικό πρόσημο”.

Για την επόμενη τετραετία, ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε ότι: “Πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα μεγάλα έργα που έχουν ξεκινήσει και που θα φέρουν πολλές, καλές δουλειές για τους πολίτες του τόπου μας. Πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας, αφού υπάρχουν ακόμα ολόκληρες περιοχές που ζουν υπό τον φόβο γνωστών παραβατικών ομάδων. Πρέπει να επενδύσουμε σοβαρά και τολμηρά στην προστασία του περιβάλλοντος. Το περιβάλλον της Δυτικής Αττικής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο και οι νέες επενδύσεις δεν πρέπει να το επιβαρύνουν περισσότερο”.

Κλείνοντας την ομιλία του και εν μέσω χειροκροτημάτων, ο κ. Λιάκος τόνισε ότι: “Χρειαζόμαστε σταθερότητα, συνέπεια και τόλμη για να πάμε μπροστά κάθε γειτονιά της Δυτικής Αττικής και της χώρας”.