Σε τεταμένη ατμόσφαιρα συνεχίζεται η συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού στην ολομέλεια του ελληνικού Κοινοβουλίου. Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα, κατά την τοποθέτηση του βουλευτή Δυτικής Αττικής, κύριου Λιάκου Ευάγγελου, η ένταση κορυφώθηκε, καθώς ο κ. Φάμελλος με υποστηρικτή τον κ. Σκουρλέτη  κατηγόρησαν την Κυβέρνηση για αντιδημοκρατικές τακτικές, για να πάρουν αμέσως την απάντηση από τον κ. Λιάκο, ο οποίος τους θύμισε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο με τις άδειες.

Ο κ. Λιάκος έκλεισε το θέμα αναδεικνύοντας την ανάγκη για αυτοκριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Ο κ. Λιάκος, με δεδομένη την ανησυχητική πορεία της πανδημίας στη Δυτική Αττική,  προέτρεψε από το βήμα της Βουλής τους συντοπίτες του, να τηρούν τα μέτρα, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα, που τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν αυξηθεί ραγδαία στους Δήμους της περιφέρειας.

Ο βουλευτής, τόνισε στην τοποθέτησή του, τις δύσκολες συνθήκες, μέσα στις οποίες οι κυβέρνηση κλήθηκε να καταρτίσει τον προϋπολογισμό του 2021, έναν προϋπολογισμό που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “διατηρεί στο ακέραιο το όραμα της κυβέρνησης για μια σύγχρονη και οικονομικά αυτόνομη χώρα”.

Τέλος, ο κ. Λιάκος αναφέρθηκε και στην αναπτυξιακή πορεία που δύναται να έχει η Δυτική Αττική, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια περιφέρεια με απερίγραπτες δυνατότητες. Έκλεισε δε την ομιλία του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Θέλω από αυτό εδώ το βήμα να εκφράσω τη βαθιά μου αισιοδοξία, ότι η σοβαρή δουλειά που ήδη γίνεται για την αξιοποίηση των κονδυλίων θα αποδώσει γρήγορα καρπούς, ώστε η Δυτική Αττική να μπορέσει επιτέλους να ακολουθήσει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας”.