Ορκωμοσία της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής με Περιφερειάρχη τον Νίκο Χαρδαλιά

Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Δεσμευόμαστε να κάνουμε πραγματικότητα το σχέδιό μας για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή μας.

Συνεχίζουμε μαζί για τη Δυτική Αττική που αξίζουμε»

Η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με Περιφερειάρχη Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά, τελέσθηκε με επισημότητα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Ο επανεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος και νυν Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ορκίστηκε, τηρώντας τη δέσμευσή του στους πολίτες της Δυτικής Αττικής για έργα, που φέρνουν καλύτερες ημέρες, ανάπτυξη και προοπτική στην περιοχή.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δηλώνει: «Είναι μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση για εμένα, προσωπικά, να αναλαμβάνω εκ νέου την ευθύνη που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου στις εκλογές, για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα όσα σχεδιάζουμε, ως Περιφέρεια Αττικής, με Περιφερειάρχη τον Νίκο Χαρδαλιά. Στόχος μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να εγγυηθούμε την ασφάλεια, να δώσουμε λύσεις αλλά και προοπτική στην περιοχή μας, με στοχευμένες παρεμβάσεις και έργα. Για να κάνουμε κάθε μέρα βήματα μπροστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μαζί προχωράμε σε μια νέα αυτοδιοικητική περίοδο, με τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε εξ αρχής χτίσει, με την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που πορευόμαστε.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στους συναδέλφους μου Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής, καθώς και της περιφερειακής μας ενότητας, της Δυτικής Αττικής, τους Κλεάνθη Βαρελά, Γιώργο Τσουκαλά, Γιώργο Τάτση, να έχουμε μια γόνιμη θητεία και συνεργασία για το καλό του τόπου μας.

Ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην Περιφέρεια Αττικής. Με νέο Περιφερειάρχη Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά, με την σπουδαία εμπειρία και την αποδεδειγμένη ικανότητα που τον διακρίνει, προχωράμε με αισιοδοξία και συνεχίζουμε μαζί για την Δυτική Αττική που αξίζουμε. Πάμε για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, με σχέδιο και όραμα για τον τόπο μας».