Πιστός στο ραντεβού με τους Φοιτητές της επαρχίας για πέμπτη χρονιά ο Δήμος Φυλής
Ο Δήμος Φυλής για πέμπτη χρονιά βρίσκεται «Κοντά στους Φοιτητές» που σπουδάζουν στην επαρχία συνεχίζοντας το πρόγραμμα και φέτος.
Οι φοιτητές του δήμου μας, που σπουδάζουν εκτός Αθηνών, θα τροφοδοτούνται κάθε μήνα με πακέτο που θα περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής. Τα τρόφιμα θα φτάνουν στην πόλη που σπουδάζει το κάθε παιδί, χωρίς καμιά επιβάρυνση του φοιτητή ή της οικογένειάς του.
Οι δικαιούχοι του φοιτητικού πακέτου μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dkoinyp@fyli.gr ή να τα καταθέτουν στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσία κατόπιν ραντεβού καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 8.00 έως τις 14.00 στον 1οόροφο της οδού Αθηνών 18, στα Άνω Λιόσια, με τηλέφωνο επικοινωνίας 211 411 5224 με εσωτερικό 115
Όσοι φοιτητές είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα παρακαλούνται να προσκομίσουν
1.την βεβαίωση σπουδών του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους και
2. το αντίγραφο του μισθωτηρίου συμβολαίου σε ισχύ
“Παραμένουμε για 5η συνεχή χρονιά πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους νέους ακαδημαϊκούς συμπολίτες μας κι ετοιμάζουμε τα πακέτα των νέων φοιτητών που εισήχθησαν φέτος στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της επαρχίας αλλά κι εκείνων που συνεχίζουν τις σπουδές τους” σημειώνει σχετικά ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.
“Η στήριξη των Φοιτητών μας, είναι για μας ένα διαρκές στοίχημα. Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή φοιτητική πορεία και να επιστρέψουν γρήγορα στον τόπο μας που τους χρειάζεται” υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς