Όπως ανακοινώνεται από συλλόγους της περιοχής Αγίας Τριάδας:

“ΟΙ Σύλλογοι μας, της Αγίας Τριάδας, του Ήρεμου Κύματος, των Αλμύρων Βουρκάρι, και ο υπό σύσταση Σύλλογος της Λάκας, ενώ αναμένεται και η συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Κούρος, αποφασίσαμε να καταθέσουμε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της διέλευσης του καλωδίου υπερηψηλής τάσης από την περιοχή μας, προσβάλοντας την ΜΠΕ του έργου.

Διατρανώνουμε έτσι προς όλους, φορείς και εταιρείες, ότι η περιοχή μας όχι μόνο ΔΕΝ είναι ακατοίκητη, αλλά έχει Κατοίκους και Συλλόγους έτοιμους να αγωνιστούν προκειμένου να πετύχουν τα δίκαια τους.

ΌΛΟΙ  εμείς λέμε, ΌΧΙ άλλη ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ στην περιοχη μας,  ΝΑΙ στα έργα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής μας. Έχουμε αποδείξει και κατά το παρελθόν ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για να προστατέψουμε και τις ζωές μας και το περιβάλλον.

Δυστυχώς για εμάς δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν του συνεχή αγώνα για την προστασία και την αναβάθμιση όχι μόνο της ποιότητας της ζωής μας και του περιβάλλοντος, αλλά της ίδιας της ζωής μας.”