Ο Γιώργος Τσίπρας λέει «μπράβο στην Αυγή» για το πρωτοσέλιδό της

Στην ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για «αλλεπάλληλες, οργανωμένες, άθλιες απόπειρες να γυρίσει η ατζέντα»

«Μπράβο» από τον Γιώργο Τσίπρα στην εφημερίδα «Αυγή» για το πρωτοσέλιδό της με Κυριάκο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
ΟΓιώργος Τσίπρας επικροτεί την εφημερίδα «Αυγή» για το πρωτοσέλιδό της που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά με τίτλο «Δεν είναι αθώοι».

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Τσίπρας παίρνει θέση για το επίμαχο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Αυγή» που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.


H εφημερίδα «Αυγή» στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2020 απεικονίζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τη φράση «Δεν είναι αθώοι» -σύνθημα που χρησιμοποιήθηκε εναντίον των καταδικασμένων μελών της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Αυγή» δημοσιεύεται σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία πληθαίνουν οι «φωνές» για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως αποτέλεσμα να προβλέπονται ευνοϊκότερες ποινές για τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του στο Twitter αναφέρει: «Επειδή το θράσος… επειδή οι αλλεπάλληλες, οργανωμένες, άθλιες απόπειρες να γυρίσει η ατζέντα… ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ… Μπράβο στην Αυγή!».